Η "Warner Bros" και η "Legendary Pictures" μόλις δημοσίευσαν την πρώτη εικόνα του Henry Cavill (πολλοί ίσως τον θυμάστε από την σειρά "The Tudors") ως "Superman" και το ανασχεδιασμένο του έμβλημα στην νέα ταινία του Zack Snyder "Man of Steel".







Όσοι από εσάς θέλατε να δείτε τον Superman πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά, τώρα ήρθε η ώρα. Η ταινία αφηγείται την νεαρή ζωή του  Κλαρκ Κεντ και την μετάβασή του στον μεγαλύτερο υπερήρωα του κόσμου. Ενώ το σενάριο και η ιστορία από τον David S. Goyer και τον Chris Nolan έχουν κρατηθεί μυστικές, κυκλοφορούν φήμες ότι η ιστορία βασίζεται σε πολλές δημοφιλείς ιστορίες όπως το “Secret Origin“ και το “Superman: Birthright“.


Οι fans του Superman παίρνουν μία πρώτη γεύση από το κοστούμι του με την μακριά κάπα, το μαλλί του ήρωα και το πάρα μα πάρα πολύ βλοσυρό του ύφος! Ο Zack Snyder έχει προειδοποιήσει ότι έχει επικεντρωθεί στο γεγονός ότι ο Superman είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό ον και στην ταινία θα απολαύσουμε πολύ πέταγμα, άλματα από κτήρια και άπειρο λιώσιμο μετάλλων.

Δείτε το πριν και το μετά του Henry Cavill ως Κλαρκ Κεντ/Superman:


Η ταινία θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη τον Ιούνιο του 2013 στην Αμερική.