Skyfall (143')

Πρεμιέρα:  1 Νοεμβρίου 2012

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες

Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό, Ρέιφ Φάινς, Άλμπερτ Φίνεϊ, Μπεν Γουίσοου
Είδος Ταινίας: Περιπέτεια

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στο “Skyfall”, η πίστη του Bond (Daniel Craig) στην Μ (Judy Dench) δοκιμάζεται, καθώς το σκοτεινό παρελθόν της M επιστρέφει για να την καταδιώξει. Ενώ τα κεντρικά γραφεία της ΜΙ6 δέχονται επίθεση, ο πράκτορας 007 καλείται όχι μόνο να εντοπίσει, αλλά και να εξοντώσει την απειλή που ενσαρκώνει ο Silva (Javier Bardem στη ξανθιά εκδοχή του), με όποιο τίμημα, ακόμα και προσωπικό.

Extras:

Ο Daniel Craig, o πιο γήινος και συναρπαστικός James Bond που έχουμε γνωρίσει, επιστρέφει στο “Skyfall 007”, την 23η περιπέτεια του πιο μακρόβιου franchise όλων των εποχών. Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση το 1962 με το “Dr. No”, ο James Bond ξεδιπλώνει βαθύτερες και αντικρουόμενες πτυχές του εαυτού του υπό την τολμηρή σκηνοθετική καθοδήγηση του Sam Mendes (American Beauty, Revolutionary Road), ο οποίος σκοπεύει να παρουσιάσει εκτός από μια συναρπαστική περιπέτεια και το πιο περίπλοκο ψυχολογικό πορτρέτο του θρυλικού πράκτορα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.



Επίσημο Site: http://www.007.com/skyfall/