Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα τρία κορίτσια του Bond στην νέα του ταινία "Skyfall". Η 24χρονη Τόνια την οποία όσοι είδαν την ταινία του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία" ίσως θυμούνται, θα  παίξει επίσης στο πλευρό του βραβευμένου Βρετανού ηθοποιού Toby Jones, στο θρίλερ "Berberian Sound Studio".


Συνήθως ο 007 έχει δύο κορίτσια, το ένα είναι η αγαπημένη του, η βοηθός του ή η εχθρός του, την οποία στο τέλος την "κατακτά" και το δεύτερο είναι πάλι πολύ όμορφο, αλλά βρίσκεται εκεί μόνο και μόνο για να μας αποσπάσει από τον κύριο στόχο και συνήθως ή πεθαίνει νωρίς ή την σκοτώνει ο Bond αργότερα γιατί είναι "με τους κακούς". Προς το παρόν ξέραμε ποια είναι αυτά τα δύο κορίτσια, είναι οι  Bérénice Marlohe και η Naomie Harris. Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν πρέπει να έχει και τόσο μεγάλο ρόλο, καθώς οι μέρες των γυρισμάτων της είναι μόνο 5.

Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα έγραψε στο status της facebook:

“Dear friends I officially announce I got a part in J. Bond new film!!! Turkey here I come! Thank u all for you love and support! This is officially the happiest day of my life bitches!”

Μαζί με τον Daniel Craig, στην ταινία θα δούμε την Helen McCrory και τον Javier Bardem. Η ταινία έχει πρεμιέρα στην Αμερική τον Νοέμβριο του 2012.