Μετά το πολυσυζητημένο τρέιλερ του «The Amazing Spider-Man» ακολούθησαν σήμερα 2 νέες αφίσες που δημοσιεύτηκαν στο ιντερνέτ. Τα πόστερς φαίνεται να τονίζουν την διαφορά αυτής της ταινίας του Spider-Man με την προηγούμενη πιο «ήπια» εκδοχή του σκηνοθέτη Sam Raimi.  Τα έντονα χρώματα που είδαμε στο «Spider-Man» και «Spider-Man 2» δεν υπάρχουν πια και την θέση τους έχει πάρει μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που συνάδει με τον πολύ τσαντισμένο Andrew Garfield στον ρόλο του Spider-Man. 

Η πλοκή που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι: Ο Πίτερ όπως όλοι οι έφηβοι αναρωτιέται ποιος πραγματικά είναι και ποιοι παράγοντες οδήγησαν στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει λεπτομέρειες για το παρελθόν του και να μάθει γιατί οι γονείς του εξαφανίστηκαν όταν ήταν μικρός. Στην αναζήτηση αυτή ανακαλύπτει ένα μυστικό καλά κρυμμένο που αφορά τον πατέρα του και που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πεπρωμένο του Spider-Man. 

Το «The Amazing Spider-Man» που σκηνοθετεί ο Marc Webb, είναι η πρώτη, από μία σειρά ταινιών που περιγράφει από μία διαφορετική οπτική γωνία την ιστορία του Πίτερ Πάρκερ. Στην ταινία θα δούμε εκτός από τον Andrew Garfield, τους Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen και Sally Field

Πάρτε και μια γεύση από την ταινία: 

Το «The Amazing Spider-Man» αναμένεται στις αίθουσες σε 3D τον Ιούλιο του 2012.
Enhanced by Zemanta