Φαίνεται ότι ο Michael Fassbender και Ridley Scott πέρασαν καλά στα γυρίσματα της ταινίας «Prometheus» και αποφάσισαν να συνεργαστούν και στην επόμενη δουλειά του σκηνοθέτη, το «The Counselor».

Εκτός όμως από τον Μichael Fassbender, ο Javier Bardem και ο Brad Pitt συμφώνησαν να συμμετέχουν στην νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη. Ενώ την ίδια στιγμή η Αngelina Jolie συζητάει το ενδεχόμενο να παίξει και αυτή τον γυναίκειο ρόλο στο ίδιο έργο. 

Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα σενάριο που έγραψε ο Cormac McCarthy τον περασμένο χρόνο και ο ίδιος το παρουσιάζει ως το «Νο Country for Old Men με στεροειδή». Η πλοκή αφορά έναν δικηγόρο (Fassbender), ο οποίος αποφασίζει να ασχοληθεί με την διακίνηση ναρκωτικών για να βγάλει περισσότερα χρήματα. Όταν το σχέδιο του αποτυγχάνει και είναι ήδη χωμένος στα βαθιά, θα κάνει τα πάντα για να επιζήσει. Ο άντρας που θα τον παρασύρει στον υπόκοσμο θα είναι ο Javier Bardem, ενώ αυτός που θα διευκολύνει τις δουλειές αυτών των δύο, θα είναι ο Βrad Pitt. 

Ο McCarthy πρωτοεμφάνισε το σενάριο τον Δεκέμβρη και έναν μήνα μετά έκλεισε συμφωνία με τους παραγωγούς Nick Wechsler, Steve και Paula Mae Schwart. Αμέσως μετά στην ομάδα προστέθηκε o Scott και στη συνέχεια οι Μichael Fassbender, Javier Bardem και Brad Pitt. Μένει μόνο να βρεθεί και η κατάλληλη ηθοποιός να ενσαρκώσει τον γυναίκειο χαρακτήρα του έργου και αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.
Enhanced by Zemanta