Ο Ben Kingsley είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει σημαντικό ρόλο στην  επερχόμενη συνέχεια της Marvel, «Iron Man 3» με σκηνοθέτη τον Shane Black.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Ben Kingsley δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός δεν θα παίξει τον αγαπημένο κακοποιό των fans «Mandarin». Είναι γνωστό ότι το πρόσωπο που θα υποδυθεί, θα ασχολείται με την τεχνολογία «nanobot», και ότι θα εργάζεται ενάντια στον «Tony Stark». 

Ο Shane Black γράφει το σενάριο μαζί με Drew Pearce. Ο Robert Downey Jr θα είναι και πάλι o “Tony Stark” (γνωστός και ως Iron Man), για τέταρτη φορά, καθώς και η Scarlett Johansson αναμένεται να επιστρέψει ως «Black Widow». Επίσης φημολογείται ότι η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη χρήση των «nanobots», τα οποία φτιάχτηκαν για να αναπαράγουν τον σούπερ ορό που  χρησιμοποιήθηκε για να μετατρέψει τον «Steve Rogers» σε «Captain America».

Το «Iron Man 3» έρχεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2013, με πρωταγωνιστές τους  Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle.
Enhanced by Zemanta