Cover of "Life of Pi"
Η παραγωγή της ταινίας “Life of Pi” μέχρι στιγμής έχει παραμείνει σιωπηλή. Παρόλο που την σκηνοθετεί ο Ang Lee που έχει κερδίσει όσκαρ, ανεξάρτητα που παίζουν ο Τόμπι Μαγουάιρ και ο Ζεράρντ Ντεπαρτιέ και το σενάριο βασίζεται στο best-seller ομώνυμο μυθιστόρημα του Yann Martel, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε τίποτα γιαυτήν. 

Πριν από λίγες ώρες δημοσιεύτηκε στο CriterionCast η πρώτη φωτογραφία της ταινίας, δίνοντας μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στην εικόνα βλέπετε τον πρωτοεμφανιζόμενο Suraj Sharma και μία τίγρη. Κάπου εδώ πρέπει να σας πούμε την περίληψη της ιστορίας. Πρόκειται για ένα αγόρι που έχει χαθεί για 227 μέρες στη θάλασσα και στη σωστική λέμβο δεν είναι μόνο του. Μαζί του έχει για συνταξιδιώτες μια Βασιλική τίγρη της Βεγγάλης που ακούει στο όνομα “Richard Parker”, μια ύαινα, μία ζέβρα και έναν ουρακοτάγκο. 

Μπορεί να μην μάθαμε πολλά, αλλά αυτή η φωτογραφία μπορεί να είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η Fox είναι γνωστή για τα μαρκετίστικα κόλπα της. Το “Life of Pi” κρύβει από πίσω του ένα τεράστιο budget και έχει ορίσει την πρεμιέρα του στις 21 Δεκεμβρίου 2012, μαζί με όλες τις υπερπαραγωγές όπως "Les Miserables", "The Hobbit","Zero Dark Thirty", "This Is Forty", "One Shot", "The Great Gatsby", "Django Unchained".


Enhanced by Zemanta