Όχι μόνο το “Sin City 2″ είναι γεγονός, αλλά και πολλά από τα ονόματα του original καστ γυρίζουν πίσω!

Ο συγγραφέας Frank Miller βάσισε το σενάριο της δεύτερης ταινίας στο βιβλίο της σειράς “A Dame to Kill” και στην μικρή ιστορία “Just Another Saturday Night”. Η ταινία θα αποτελεί ταυτόχρονα σίκουελ αλλά και πρίκουελ της πρώτης ταινίας, αφού τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται σε αυτήν θα συνδέουν τις ιστορίες μεταξύ τους. Επίσης έγραψε δύο πρωτότυπες ιστορίες για το σίκουελ/πρίκουελ της “Αμαρτωλής Πόλης”, που δεν υπάρχουν σε κανένα από τα βιβλία της σειράς.

Ο σκηνοθέτης Robert Rodriguez δηλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι περιμένει σχεδόν όλους τους ηθοποιούς του “Sin City” να επιστρέψουν. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει ο Mickey Rourke, η Rosario Dawson και ο Michael Madsen. Να μην ξεχάσουμε ότι ο Clive Owen έχει εκφράσει και αυτός το ενδιαφέρον του να συμμετέχει στην δεύτερη ταινία.

Άρα μας μένουν οι Jessica Alba, Devon Aoki, Bruce Willis, Jaime King και Michael Clarke Duncan, των οποίων οι χαρακτήρες όλοι υπάρχουν στο σενάριο του “Sin City: A Dame To Kill For”. Αν καταφέρουν να στριμώξουν στο πρόγραμμά τους τα γυρίσματα της ταινίας, τότε ελπίζουμε να τους ξαναδούμε όλους, αν πάλι κάτι τέτοιο δεν συμβεί θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Rodriguez. Θα βάλει άλλους ηθοποιούς στη θέση τους ή θα αποκόψει την ιστορία των χαρακτήρων που λείπουν από την πλοκή;
Ας ευχηθούμε αυτά τα σενάρια να μην πραγματοποιηθούν και να τους δούμε όλους ξανά στο “Sin City”.

Enhanced by Zemanta