Στο Φεστιβάλ Καννών από τις 15 έως τις 26 Μαίου 2012
 
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Γιαλλουρίδης
Ηθοποιοί: Nicole Steinwedell, Shawn Parsons, Henree Alyse, Brahm Gallagher, Ali Mullin, Benjamin Goodall, John Norris
Διάρκεια: 17’

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Τζέιν είναι μία μητέρα η οποία ακούει στο ραδιόφωνο ότι μέσω διαδικτύου έχει τη δυνατότητα να δει αν στην περιοχή της διαμένει κάποιος εγκληματίας. Οι πληροφορίες οι οποίες κοινοποιούνται δημόσια, περιλαμβάνουν το είδος του αδικήματος, την φωτογραφία του δράστη, τα προσωπικά χαρακτηριστικά του, καθώς και την διεύθυνση στην οποία διαμένει.
Κάνοντας μια τέτοια έρευνα στο διαδίκτυο η Τζέιν ανακαλύπτει ότι o γείτονας που μένει στο απέναντι σπίτι έχει καταδικαστεί για σεξουαλικό έγκλημα κατά ανηλίκου. Αυτή η ανακάλυψη την προβληματίζει και θέλοντας να προστατεύσει το παιδί της αρχίζει να παρακολουθεί με εμμονή όλες τις κινήσεις του γείτονά της, χωρίς να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών της…
  
Extras:

Το “Compulsion” έχει ήδη επιλεγεί από διάφορα σημαντικά φεστιβάλ των ΗΠΑ. «Η ανταπόκριση στην ταινία είναι πολύ θετική» λέει ο Κωνσταντίνος Γιαλλουρίδης, ο σκηνοθέτης της ταινίας. 
«Τελευταίως έχουμε δει στους τίτλους των ειδήσεων πολλές περιπτώσεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τα νούμερα αυξάνονται συνεχώς. Είναι πλέον σαν επιδημία... Ο τρόπος με τον οποίο η ταινία αντιμετωπίζει το θέμα έχει αγγίξει τον κόσμο, κάτι που φαίνεται από τις αντιδράσεις των θεατών. Είναι μια ταινία που πρέπει να δει ο κάθε γονιός.»
Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Nicole Steinwedell, γνωστή ως Bridget Sullivan στην σειρά “The Unit” του David Mamet, που προβλήθηκε από το CBS. Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Shawn Parsons (“Torchwood”), Henree Alyse (“All My Children”), Brahm Gallagher, Ali Mullin, Benjamin Goodall και ο John Norris του MTV.

Συμπαραγωγοί της ταινίας μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαλλουρίδη είναι ο Travis Swords (Παραγωγός των ταινιών: “A Guide to Recognizing your Saint", με τους Robert Downey Jr, Shia LaBeouf, Channing Tatum, που πήρε δύο βραβεία στο Sundance (2006) και “Greenfingers”, με τους Helen Mirren και Clive Owen) και ο βραβευμένος με Emmy James Hanlon, γνωστός για την πολυβραβευμένη ταινία “9/11”(για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001), που μεταδόθηκε από το CBS. Την πρωτότυπη μουσική της ταινίας έγραψε ο Jeffery Alan Jones.