Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι (170')

Πρεμιέρα: 13 Δεκεμβρίου 2012

Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Ηθοποιοί: Ίαν Μακέλεν, Μάρτιν Φρίμαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Ορλάντο Μπλουμ, Ίαν Χολμ, Κρίστοφερ Λι, Χούγκο Γουίβινγκ, Ελάιτζα Γουντ, Εβάντζελιν Λίλι, Άντι Σέρκις, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, Τζέφρι Τόμας, Μάικ Μιζράχι

Είδος Ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο κινηματογραφικός φακός ακολουθεί τον Μπίλμπο Μπάγκινς στις περιπέτειές του, ο οποίος αποφασίζει να σώσει το βασίλειο του Έρεμπορ από τον τρομερό δράκο Νοσφιστή. Με την απρόσμενη βοήθεια του Γκάνταλφ του Γκρίζου, ο Μπίλμπο ακολουθεί μια ομάδα δεκατριών νάνων, της οποίας επικεφαλής είναι ο θρυλικός πολεμιστής, Θόριν Δρύασπις. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στην Ερημιά, σε επικίνδυνους τόπους γεμάτους Τελώνια, Ορκ, φονικούς λύκους και μάγους. Για να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που βρίσκεται στην Ανατολή, στο Μοναχικό Βουνό, πρέπει πρώτα να καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί από τις σήραγγες των τελωνίων... Εκεί όμως, ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα... το Γκόλουμ. Στις όχθες μιας υπόγειας λίμνης, ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα ανακαλύψει ότι διαθέτει επινοητικότητα και θάρρος που ξεπερνά τη φαντασία του, καθώς θα καταφέρει να αποκτήσει το «πολύτιμο» δαχτυλίδι του Γκόλουμ, το οποίο διαθέτει απρόσμενες και χρήσιμες ιδιότητες... Είναι ένα απλό, χρυσό δαχτυλίδι δεμένο άρρηκτα με τη μοίρα της Μέσης Γης, με τρόπους που ο Μπίλμπο δεν μπορεί καν να διανοηθεί.

Extras:


Ο βραβευμένος με Oscar® Πίτερ Τζάκσον, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και παρουσιάζει την ταινία “Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι,” την πρώτη από τις τρεις ταινίες που θα αποτελέσουν την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν Χόμπιτ.

Η τριλογία διηγείται την ιστορία της Μέσης Γης, 60 χρόνια πριν από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».



Επίσημο Site: http://www.thehobbit.com/


Κερδίστε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο του "The Hobbit"


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook και share την εικόνα του διαγωνισμού.Εναλλακτικά follow στο twitter και retweet το διαγωνισμό ή να γίνετε μέλος στο blog μας.

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 20/12/2012.